תודות על כל התמיכה והסבלנות אני בהריון סוף סוף

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/02/2008 | 13:31 | מאת: גולי

תוצאת הדם השנייה שלי הייתה חיובית ואני מאוד מתרגשת, התברר לי שתוצאת בדיקת הדם לפני האיחור הייתה לא נכונה ולא סתם היה לי איחור . אני מודה מאוד לכל מי שענה על שאלותי, עזר, תמך, הקשיב ועודד . אני עוד אצתרך אותכם במהלך ההריון המבורך . רק ברצוני לדעת בשלב ראשון מה אסור לי לעשות במהלך ההריון הראשון .

הי גולי, לשאלות ועצות רפואיות לגבי הריון, אני ממליצה לך לפנות לפורום שעוסק בנושא הריון. המון מזל טוב ושיעבור בקלות! קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה