הפסקה אחרי טיפול שלא הצליח

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/08/2008 | 16:24 | מאת: נועה

הי בנות, אני אחרי טיפול IVF שלצערי לא הצליח. רופא שלי המליץ לי שלא להכנס לטיפול הבא כרגע ולקחת חודש מנוחה. אני מניחה את הרציונאל שמאחורי זה אבל קשה לי מאוד ליישם את החודש הפסקה. מה אתן חושבות? זה ככה אצל כולן? חייבים לקחת הפסקה או שיש גם אופתיה אחרת? תודה, נועה

13/08/2008 | 18:26 | מאת: שלומית

הי נועה, זו באמת דילמה... גם אני התחבטתי בה כמה פעמים, לצערי. ההמלצה של הרופאים היא כן לעשות הפסקה וקצת להניח לגוף, אבל כן יצא לי לשמוע על נשים שעשו כמה טיפולים רצוף. אני מוכרחה להגיד שכל פעם שלקחתי את ההפסקה הזו, גם אם בניגוד לתחושה שלי, הרגשתי שעשיתי לעצמי טובה. אז קצת חומר למחשבה... המקווה שלא יהיה יותר צורך בהפסקות, אלא רק בשביל הריון! שלומית

27/09/2008 | 23:27 | מאת: לילך

מנסיון שלי אני עשיתי טיפולים כל חודש לפני ביתי הגדולה שנולדה מהטיפול העשירי כדאי לעשות הפסקה הגוף מגיב יותר טוב ומתנקה כמה שזה מיאש זה כדאי שנה טובה בריאה ופוריה עם המון הצלחה לכולם

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה