אולי שמעתן ?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/08/2008 | 17:45 | מאת: לא רלבנטית

אני בת 45 ומאוד מעוניינת בילד.החיים ניתבו כך שרק עכשיו אני מסוגלת לכך . הבעיה שעכשיו כל הרופאים מוכנים לטפל רק ע"י תרומת ביצית. "חגגתי" 45 לפני שבועיים בדיוק ומאז הפכתי ללא רלבנטית. רציתי לציין שלפני חודשיים ניסיתי טיפול שהגיב מעולה למרות גילי אך סבלתי מתופעות לואי והרופא המקסים שטיפל בי מסרב שאמשיך. האם יש סיכוי /אולי שמעתן .....?

05/08/2008 | 16:31 | מאת: רונית

הי, כל כך קשה לשמוע את זה.... לצערי אין לי משהו ספיצי לכתוב בנושא, אבל טופלתי בעבר אצל ד"ר אלי גבע והבנתי מכל מיני נשים שפגשתי שם שהיו במצב דומה לשלך שהוא מאוד עזר. אולי שווה לנסות... הוא מקבל גם באופן פרטי במרכז לבריאות האשה ברמת האביב וגם דרך הקופה של כללית בקטוביץ. הלוואי וכל הרופאים יתבדו! רונית

05/08/2008 | 17:22 | מאת: לא רלבנטית

אני במכבי . תודה על תמיכתך. אברר עליו פרטים ואולי....

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה