מיואשת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/07/2008 | 19:17 | מאת: מירב

שלום שמי מירב ואני בת 35 נשואה כבר 5 שנים ולא מצליחה להיכנס להריון עשיתי כבר5 הזרעות ולא הצליח כל פעם שאני מקבלת מחזור אני הדיכאון אני בכלל לקחתח את כל הנושא מאוד קשה הבעיה היא אצלי אבל כל פעם פותרים משהו ועדין לא מצליחה עכשיו אני התחלתי בטיפולים אצל פרופסור משיח ואת כל כספי אני משקיעה בזה בבקשה תיעצו לי

מירב שלום, נשמע שאת עוברת תקופה לא קלה, בלשון המעטה. נראה שהתסכול שלך מאי הצלחת הטיפולים מתגבר גם לאור אי הוודאות והעמימות שמתלוות לחיפוש אחר הטיפול האופטימלי. הטיפולים מצריכים סבלנות ולפעמים גם הבנת הסיבה לקושי מתחדדת רק במהלך הזמן. מובן וטבעי כי מחזורי הטיפול כרוכים בקושי פיזי ורגשי ובמתח רב, אולם חשוב שתנסי להתמיד בהמשך חיים שגרתיים עד כמה שניתן, תוך הקפדה על פעילויות שמסבות לך הנאה ושיתוף בן זוגך בתחושותייך. חשוב לזכור שגם כאשר מקור הבעיה נמצא אצל אחד מבני הזוג, מדובר בבעיה זוגית המצריכה התמודדות משותפת. כמו-כן, ניתן לשקול פניה למסגרת של תמיכה רגשית מקצועית שתלווה אותך (ואולי גם את בן זוגך) בהתמודדות עם הנושא. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה