האם מישהי ממליצה לי על פרופ' מרתה דירנפלד?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

28/07/2008 | 11:06 | מאת: שרה הנואשת

שלום לכולן, אני הייתי מטופלת של ד"ר איסיקוב והתאכזבתי ממנו קשות אח"כ פניתי לעוד רופאים והחלטתי שאולי מתאים לי רופאה ולא רופא, אולי כך יהיה לי יותר קל כי אנו מנסים להכנס להריון כבר 4 שנים!!!!!!!!! לכן רציתי לדעת לפני שאני קובעת תור אצלה, האם מישהי מטופלת אצל פרופ' מרתה דירנפלד ויכולה להמליץ לי עליה? או שלא? תודה רבה מראש.

28/07/2008 | 23:51 | מאת: נטלי

הי שרה, אני אישית לא מכירה אותה ולא מטופלת שלה, אבל יצא לי לשמוע עליה בעקיפין דברים ממש טובים. מקווה שבאמת תתרשמי ככה. נטלי

29/07/2008 | 11:50 | מאת: שרה הנואשת

תודה רבה נטלי.

02/10/2008 | 16:27 | מאת: גל

אני מניח שכבר השאלה פחות רלוונטית אבל חייב בכל זאת להוסיף את התגובה... גם אנחנו היינו מטופלים אצל איסקוב והתאכזבנו קשות מהטיפול. היום אנחנו אצל דירנפלד ואין לנו מספיק מילים להביע את הערכתנו למקצועיות ולאנושיות שלה. ממליצים בלב שלם עליה.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה