פחד לפני התחלת טיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/07/2008 | 10:18 | מאת: גליה

היי! שנים עברתי טיפולים עד שהתייאשתי, אימצתי והריתי לאחר מכן מתרומת ביצית, (יש לי שני ילדים מדהימים לכל הדעות. אני רוצה להתחיל טיפולים שוב פעם - יש לי את כל האישורים אבל אני חוששת, לא יודעת כיצד להסביר אבל הפרפרים בבטן מונעים ממני להתקדם. אין לי ספק שאני רוצה הריון נוסף אבל לא מבינה מה קורה לי. עזרה בבקשה אני מתחרפנת מעצמי

גליה שלום, על אף העובדה המשמחת והחשובה שיש לך בבית שני ילדים מקסימים, השנים שהעברת בטיפולים שלא הצליחו מהווים עדין התנסות כואבת ומתסכלת ביותר. זה טבעי וברור שהמחשבה על חזרה לטיפולים תעורר תחושות אלה ולמרות הרצון העז והכמיהה לילד נוסף, החששות והזכרונות הלא נעימים שבים ועולים. חשוב לתת מקום לתחושות אלה, לדבר עליהן עם אדם קרוב/גורם תמיכה מקצועי ולהתקדם בתהליך כשאת מבינה יותר את מקורן. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה