עזרה בתרופות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/07/2008 | 10:14 | מאת: ילדונת

מעוניינת לדעת אם יש בנות שלא זקוקות לתרופות ויכולות לסייע בתרופות הבאות דקפפטיל 3.75, מנוגון, גונל אפ?

30/08/2008 | 12:56 | מאת: משנה מזל היחידה

אם זה לא מאוחר אשמח לעזור לך- שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפ%

30/08/2008 | 12:56 | מאת: משנה מזל היחידה

אם זה לא מאוחר אשמח לעזור לך- שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפ%

30/08/2008 | 12:57 | מאת: משנה מזל היחידה

אם זה לא מאוחר אשמח לעזור לך- שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפ%F

30/08/2008 | 12:57 | מאת: משנה מזל היחידה

אם זה לא מאוחר אשמח לעזור לך- שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפ%F

30/08/2008 | 12:57 | מאת: משנה מזל היחידה

אם זה לא מאוחר אשמח לעזור לך- שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפ%F

30/08/2008 | 13:17 | מאת: משנה מזל היחידה

שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפריו

30/08/2008 | 13:17 | מאת: משנה מזל היחידה

שמי רינה ואני משדכת בין בנות שמוסרות תרופות פריון לבין בנות שזקוקות לתרופות פריון. אני כמובן משדכת ללא תמורה והכל באהבה. אני מנהלת רשימת אקסל מסודרת עם כל המסירות בכל הארץ ומשדכת אותן למבקשות. אשמח לשדך את תרופותייך / או לקבל את תרופותייך ולהעביר לבנות שזקקות להם. באם תרצי להיעזר או לעזור עם תרופות הפריון את מוזמנת לפנות אליי במסר, במייל- [email protected] או בטלפון 052-2570226 אור ואהבה רינה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה