אחרי גרידא

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/07/2008 | 11:52 | מאת: שרית

הי , עברתי גרידא בנובמבר ומאז לא הצלחתי להיכנס להריון נוסף. יש לי ילד בבית. בשני ההריונות שהיון הצלחתי מאוד מהר להיכנס להריון. ועכשיו זה לוקח הרבה זמן. בנוסף אני ובעלי בתקופה קצת לחוצה (עבודה וכו') והרצון להריון נוסף ...כנראה משפיעים על כל התהליך הזה. האם יש איזשהו כדור טבעי או אחר שניתן לקחת בתקופה זו ושלא ייפגע בפוריות ויעזור לי/לנו קצת להירגע באופן מלאכותי, מעבר לעבודה האישית של כל אחד מאיתנו עם עצמו. תודה...:)

הי שרית, כמו שאמרת, עיסוק בנסיון הכניסה להריון, במיוחד כשהוא מתווסף ללחצים יומיומיים אחרים יכול להכניס מתח ולחץ לחיים, שלעיתים עשויים דווקא להרחיק את המטרה. יש מגוון כדורים טבעיים שהשפעתם מרגיעה (למשל, טיפות רסקיו/באך) אולם כמו שציינת, חשובה גם העבודה העצמית וההבנה שלגוף קצב משלו.כמו-כן, ניתן להעזר במערכות תמיכה, הן חברתיות משחתיות והן מקצועיות (למשל, קבלת תמיכה רגשית מצד איש מקצוע). מאחלת לך בהצלחה וימים שלוים יותר, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה