לקרן ולמי שהיתה שם....

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/02/2008 | 18:32 | מאת: שירן

שלום, עד עכשיו עברתי 4 הזרעות שלא הצליחו. בתחילת הדרך סיכמתי עם עצמי ועם בעלי שנעשה 5 הזרעות ואם לא נצליח, נעבור להפריות. כמובן, מתוך תקווה ומחשבה שנצליח כבר במסגרת טיפולי ההזרעות. (אני בעלת שחלות פוליציסטיות ולבעלי זרע "גבולי"...). עכשיו "רגע האמת" מתקרב ואני מלאה בפחדים ובחששות. מצד אחד, אני כבר חסרת סבלנות ועייפה מהדרך ורוצה כבר לעשות את כל מה שאפשר כדי לעזור להריון הזה לקרות, אבל מצד שני, כל כך מפחדת להכנס לכל עניין ההפריות וחושבת לבקש מהרופא לנסות עוד כמה הזרעות..... אני ממש בלבטים ובפחדים ואשמח לשמוע התייחסויות בנושא.... תודה, שירן

שירן שלום, המשאלה להשגת ההיריון מצד אחד, והקושי הרגשי הטמון בפרוצדורה מצד שני, עשויים להכביד על קבלת ההחלטות בנושא. התקדמות בסולם הטיפולים מעוררת תהיות וחששות, להם חשוב לתת מקום. את ההחלטה לגבי סוג הטיפול יש לקבל עם הרופא, תוך לקיחה בחשבון של אופי הבעיה ועמדותיכם הרגשיות. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה