שאיבה והפריה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

07/07/2008 | 17:15 | מאת: גל

שלום, עברתי אתמול שאיבה, IVF שני, ואמרו שנשאבו 9 ביציות ומתוכם הופרו 3. אני ממש במתח מההחזרה מחרתיים ומפחדת לגלות שלא ישארו עוברים להחזיר. מהנסיון שלכן, האם מצב כזה יכול לקרות? האם 3 הפריות ב 9 ביציות זה נחשב סביר? ממש קשה לי עם כל המתח והצפייה, שלא לדבר על השבועיים שיבואו אח"כ.... גל

07/07/2008 | 21:55 | מאת: נורית

הי גל, 9 ביציות ו 3 הפריות נשמע בהחלט סביר. את יודעת, מספיק שיהיה עובר אחד טוב שישתרש ואז זה בכלל לא משנה כמה שנשארו... חוץ מכמובן לעניין של מוקפאים. שיהיה המון בהצלחה בהחזרה! נורית

08/07/2008 | 20:01 | מאת: הלה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה