ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/06/2008 | 21:26 | מאת: יפית

בנות יקרות מה שלומכן? פעם ראשונה שאני פה ואמת ממש נעים לי.... אני אספר על עצמי קצת. אני נשואה כבר 4 שנים ובמשך שנתיים עשיתי הכול כולל הכול כדי להיכנס להריון ולבסוף ב"ה הצליח. היום הבת שלי בת שנתיים ומדגדג לי עוד תינוקי קטן בבית. אנחנו מנסים כבר 6 חודשיים בערך ולא מצליחים. חודש הבא אנחנו מתחילים שוב IVF ונקווה שהתוצאה תהיה זהה לטיפול האחרון. אבל.......... יש לי תחושה שאני מפספסת עם עניין הביוץ... אני יסביר...: בתקופה האחרונה קשה לי מאוד לדעת מתי "תקופת הייחום" שלי. בתקופה האחרונה , יום יומיים לפני המחזור יש לי מעיין דימומים קטנים/הפרשות קטנות האם עליי לספור כבר מיום זה ? באיזה טווח בביוץ צריך לקיים יחסי מין? אני ובעלי ממש עושים מרתון סקס בביוץ וזה לא מביא תוצאות... אולי אני מפספספת או שבאמת הפתרון היחדי אצלנו הוא שהמרפאה תעשה את כל העבודה בשבילנו... תמיד היינו עצלנים!!!! ממתינה לתגובה נשיקות

30/06/2008 | 23:31 | מאת: סמדר

יפית יקרה, אולי כדאי להשתמש בערכת ביוץ ביתית כדי לאתר בצורה מדוייקת יותר את ימי הביוץ. לפי מה שהבנתי, יש רופאים שממליצים על יחסים יום כן יום לא במשך ימי הביוץ, ורופאים אחרים שממליצים על 3-4 ימי יחסים רצופים. שיהיה לך הרבה בהצלחה, מקווה שיצליח בטבעיות ושאם לא, לפחות על הטיפול הראשון! סמדר

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה