אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/06/2008 | 13:16 | מאת: מירן

ביום שני עברתי גרידה לאחר שלא התפתח העובר.מה זה דכאון אבל היום אני מרגישה הרבה יותר טוב ברוך השם ותודה לאלהים שעברתי את זה בשלום.ואני מקווה שאכנס בקרוב מאד להריון כי גילי הוא 39 והזמן מלחיץ.אחרי כמה זמן כדאי לי לנסות שוב? יש לציין שיש לי שני ילדים בני 16. 12.אשמח מאד עם יהיה לי עוד אחד הלואי

מירן שלום, ראשית, טוב שהכל עבר חלק, ושמצב הרוח השתפר קצת. הדחף להשגיג שוב את ההריון, כמה שיותר מהר, הוא מובן וטבעי, אבל יש חשיבות גם לניקוי הרחם ולהתאוששותו. לגבי משך הזמן המומלץ להמנע מנסיונות להרות לאחר הפלה, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום הרפואי. התאוששות קלה ובהצלחה, קרן

25/06/2008 | 23:31 | מאת: עדי

הי מירן, כל הכבוד על ההתמודדות האמיצה. לפחות ההפלה מאחוריך ועברה סביר. מקווה בשבילך שתהי שם שוב כמה שיותר מהר. לצערי, מנסיון אישי, רק הריון חדש יכול להקל על החוויה הנוראית של הפלה והריון שלא הצליח. חיזקי ואימצי, עדי

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה