מיואשת

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

20/06/2008 | 11:11 | מאת: מירן

יום שני אני צריכה לעבור גרידה ואני בדכאון בא לי למות. זה פעם שניה תוך שנתיים פעמיים ללא דופק .קשה לי ואני רוצה להיות כבר אחרי הסיוט הזה אני כל כך מפחדת שוב מחדר ניתוח. למה אלהים עושה את זה ? אולי הוא רומז למשהו? אולי הזיווג לא מתאים? למה זה קורה לי?

21/06/2008 | 18:10 | מאת: דורין

הי, אין לי ממש תשובה לשאלה שלך. זה באמת כל כך לא ברור למה זה צריך לקרות ככה ולמה בדרך כל כך כואבת, בזמן שלחלק זה בא כל כך טבעי וחלק. יש איזשהי סיבה לשתי ההפלות שעברת? גם אם יש וגם אם אין, זה כל כך קשה. גם אני עברתי הפלה ומאז שוב בנסיונות להרות, וזה כל כך קשה והמחשבה על הפלה נוספת ממש מפחידה. אני חושבת שהשאלה שלך על "אולי זה לא אמור להיות", היא מחשבה די טבעית שעוברת בראש. למען האמת, עברה לי גם. אבל אומרת לעצמי שזה שהדרך קשה יותר לא אומרת שהיא לא נכונה. כי סה"כ אני מאמינה שיום אחד זה יקרה והתלאות בדרך לשם יראו כבר רחוקות יותר ודהויות יותר ווישארו ברקע. אני מאחלת שאותו הדבר יקרה גם לך. חיזקי ואמצי, דורין

22/06/2008 | 20:38 | מאת: דנה

הי מירן, אני כל כך מצטערת לשמוע את מה שאת עוברת... זה כל כך קשה. לא נותר לי אלא לאחל לך -שיבואו ימים טובים יותר ושהפעם הבאה תהיה זו שבשבילה שווה היה לחכות. ליבי אתך, דנה

01/07/2008 | 09:57 | מאת: למירן - אל ייאוש !!

מירן יקרה, מקווה שהמידע בקישור הבא יוכל לעזור לך להשיג את המטרה הנכספת: http://www.dreshkhar.com/image/users/44144/ftp/my_files/היריון%20מוצלח.doc. למכרים שלי זה עזר להיא ילדים אחרי 6 שנים של נסיונות. לפרטים נוספים: [email protected]

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה