התייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

15/06/2008 | 22:38 | מאת: שואלת

באוגוסט האחרון היה מחזור אחרון (אחרי נטילת גלולות של כ-10 שנים מה שאומר שהמחזור היה מלאכותי)... אני בת 34 ובעצם מאוגוסט לא קיבלתי מחזור בכלל קיבלתי טיפול של איקקלמין שלא הזיז אצלי כלום אח"כ עברתי לפיורגון שגם לקח כמה ימים עד שמשהו זז ברחם...עד מינון של 225 יח'....ואז במעקב זקיקים ב-08/06 התגלו זקיקים בגודל 16X17 ועוד כמה בסביבות אותו גודל בשחלה ימנית.. בשחלה שמאלית זקיקים בגודל 18X19 16X15 ועוד זקיקים קטנים מרובים נוספים. עובי רירית= 5.5 מ"מ דוגלס חופשי מנוזל. בבדיקות דם מאותו יום הפרוגסטרון היה 0.8 וה-E2 היה 530 ב-9/6 למחרת, הזרקתי אוביטרל בשש בבוקר וקיימנו יחסים מיום שני עד רביעי כולל (11/06)... לאור העובדה שלא קיבלתי מחזור כמעט שנה האם לאור התוצאות הנ"ל אקבל מחזור עד בדיקת הבטא שיעיד על אי הריון... מה הסיכויים שלי להריון ע"פ התוצאות הנ"ל של הזקיקים ורירית הרחם? מתי לקיים בדיקת בטא? ביום שלישי או רביעי הבא? בינתיים אני במתח רב...

15/06/2008 | 23:16 | מאת: נעמה

הי, לדעתי, נוצרו אצלך תנאים להריון החודש. בהחלט קורה שגם שהתנאים נוצרים, זה לא קורה, כי הריון זה גם עניין של מזל וסטטיסטיקה. לפי מה שהבנתי וממה שקרה אצלי, שנמצאים בטיפול הורמונאלי ומזריקים אוביטרל, במידה ואין הריון, המחזור מופיע, גם אםם לא הופיע קודם, שבועיים מיום הביוץ. כלומר, שבועיים מהיום שהאוביטרל עשה את שלו.... בהצלחה, נעמה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה