הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/06/2008 | 12:42 | מאת: עדן

שלום למה נראה כי אני היחידה שאמורה לעשות הזרעה בלי תמיכה של כל ההורמונים שמצוינים פה? אני עושה אומנם הזרעה מתורם,אולי בגלל זה? הרופא אמר שנלך על ביוץ טבעי,זה בסדר? אם יש פה בנות שעברו משהו דומה אם אפשר תגובה... תודה

14/06/2008 | 15:25 | מאת: איריס

הי עדן, הזרעה שמגובה בכל הקטע של ההורמונים יכולה להיות קשורה לבעיות כמו מחזור לא סדיר, העדר ביוץ, למשל, ככה זה אצלי, או גם לבעיות זרע. יכול להיות שאצלך כל התנאים האלה תקינים ואז באמת אין צורך בהתערבות ההורמונאלית. ותאמיני לי- זה עדיף.... בהצלחה, איריס

עדן שלום, לביצוע הזרעה על-פי מחזור טבעי יש יתרונות. באופן הנוכחי, ניתן להמנע מתופעות הלוואי והסיבוכים האפשריים הנלווים לפעמים לשימוש בהורמונים. אני מניחה שאת בעלת מחזור וביוץ סדירים ולכן האפשרות לכך הועלתה. בהצלחה, קרן

22/06/2008 | 22:10 | מאת: היל

הי אני עשיתי הזרעה ראשונה כנראה לא הצליחה מתי אני יכולה לחזור לטיפול ולעשות עוד הזרעה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה