ספירת הביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/06/2008 | 15:23 | מאת: ג'ספינה

שלום אני בהתחלת דרכי לטיפולי הזרעה והשאלה שלי היא האם יכול להיות ביוץ 11 יום אחרי קבלת המחזור זה לא קצת מוקדם עשיתי בדיקת דם 11 יום לאחר קבל המחזור ולפי התוצאןת כבר עברתי את הביוץ אני מבולבלת מאוד תודה מראש

שלום, יכול להיות שאת מבייצת מוקדם, כבר ביום ה-11. בן כמה ימים המחזור שלך? כלמור, מהיום הראשון לווסת (הדימום) ועד ליום קבלת הווסת הבאה? השאלה גם באיזה בדיקה השתמש ואיך הסקת שהביוץ כבר היה? כשנמצאים בתהליך של הזרעות, מקובל להיות במעקב אחר ההתקדמות גדילת הזקיק לקראת הביוץ. מדבריך לא ברור האם את נמצאת במהלך כזה. כדאי לפנות לרופא לקבלת האינפורמציה הרלוונטית ותשובות ברורות יותר לשאלותיך. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה