ביוץ לאחר סיום טיפול

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/06/2008 | 21:33 | מאת: מירב

עברתי טיפול הפרייה. לאחר קבלת תשובה שלילית קיבלתי מחזור - האם זהו מחזור אמיתי? ובחודש שאחריו יש ביוץ כרגיל?. האם יתכן שבחודש זה הכנס להריון ?- לפי המחזור הקודם שהיה ב 23.4 יש לי איחור של שבועיים, אך בבדיקת דם שעשיתי היום יצא תשובה שלילית.

מירב שלום, לאחר קבלת מחזור בעקבות טיפול הפריה, בהחלט יתכן ביוץ טבעי ואף כניסה להריון. עם זאת, יש לקחת בחשבון שלפעמים כחלק ממחזור טיפול ההפריה ניתנות תרופות בעלות השפעה מדכאת על הגוף, כדוגמת הדקפפטיל. חומרים אלה עלולים לגרום לתופעות לוואי גם בחודש שלאחר הטיפול, שיכולות לבוא לידי ביטוי גם בעיכוב ודחיית המחזור. סופ"ש נעים, קרן

06/06/2008 | 20:47 | מאת: מירב

האם יתכן גם איחור של שבועיים וחצי + ומתי כדי לבדוק אם משהו לא בסדר. היום למשל הבטן שלי מאוד נפוחה וקשה ובבטן התחתונה יש ממש תחושת לחץ לא נעימה. דר"א אכן קיבלתי דקפפטיל אך זה היה באמצע חודש מרץ האם יתכן שזה משפיע עד היום ואם כן איך יתכן שבכל זאת קיבלתי מחזור אחרי אי הצלחת הטיפול..... תודה מירב

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה