האם בדיקת דם להריון לפני מועד המחזור נכונה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/02/2008 | 15:29 | מאת: גולי

בצעתי בדיקת דם להריון בתאריך ה3-02-08 כלומר שבוע לפני מועד המחזור וכמובן לפני האיחור . כרגע יש לי איחור של 3 ימים ובצעתי היום בבוקר בדיקת הריון ביתית ויצה חיובי למרות שהקו השני היה בהיר יותר אך עבה ונראה לעיין (תשובה חיובית) . היום נודע לי שהבדיקה שעשיתי אינה נכונה מכיוון שנעשתה לפני מועד המחזור .

10/02/2008 | 19:08 | מאת: שרון

שלום לך, אם היה פס שני בבדיקת השתן נראה שאכן הורמון ההיריון קיים בגוף.. חזרי על בדיקת הדם מחר בבוקר, יש לי הרגשה שתקבלי תוצאה שונה לגמרי מהתוצה של הבדיקה הקודמת.. בהצלחה!

11/02/2008 | 18:18 | מאת: עידית

אחרי כל השאלות, אל תשאירי אותנו במתח! מקווה שהתשובה חיובית :) עידית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה