הריון למרות בדיקת זרע לא טובה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/02/2008 | 14:38 | מאת: נ

להלן תוצאות בדיקת זרע שעשיתי, כמו שניתן לראות תוצאותיה לא היו טובות: concentration: 7.7 motility: 35 rapid progression:4 sperm count:34 vitality:43 morphology:2 למרות זאת, נכנסה אשתי להריון. שאלתי היא האם יש סיכוי שאיכות בדיקת הזרע יכולה להשפיע על העובר, כלומר זרע חלש או פגום הצליח להגיע לביצית או שהחזק והטוב הוא זה שהגיע לייעודו? תודה

10/02/2008 | 19:09 | מאת: שרון

סביר להניח שהזרע החזק והטוב הוא זה שהגיע ליעדו ולייעודו. אתם עומדים להיות אבא ואמא. הסר דאגה מליבך.. המשך היריון תקין ומאושר!

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה