איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/05/2008 | 15:16 | מאת: חנית

כדי להתחיל להשתמש באיקקלומין צריך שיהיה וסת, וביום החמישי לוסת להתחיל את הכדורים של האיקקלומין. לי לא מגיע הוסת הטבעית אז הרופא שלי אמר שאני אקח גלולות של יסמין זה יביא מחזור מלאכותי וביום החמישי לוסת אני אקח כדורי איקקלומין ,קצת לא נשמע לי הגיוני לקחת גלולות בשביל שזה מה שיביא לי את הוסת (חשוב לציין שדופסתון לא עזר לי )... אני מאוד מבולבלת ולא מבינה למה הרופא אמר לי מלחתחילה לקחת איקקלומין אם הבעיה שלי היא שהוסת שלי לא מגיע באופן טבעי .אני מאוד מבקשת עזרה והסבר ... תודה מראש! ועוד שאלה האם אחרי המחזור שבא אחרי הגלולות יש ביוץ והאם אפשר להכנס להריון אחריו?

24/05/2008 | 16:13 | מאת: ענת

הי חנית, בהחלט אפשר להכנס להריון אחרי סיום חפיסת גלולות! לא חזרות נשים שנכנסו להריון כבר בנסיון הראשון אחרי שהפסיקו גלולות. האיקוקלומין אמור ליצור ביוץ. אני לא יודעת כמה זמן חיכית למחזור וכמה זמן הוא מכיר את ההסיטוריה שלך, אבל כנראה שהוא חושב שאת צריכה "פוש" הורמונאלי, כדי להתחיל, מה שנקרא, להניע את המערכת. אז שיהיה בהרבה בהלחה, ענת

24/05/2008 | 17:17 | מאת: חנית

אחרי שאני אקבל את המחזור מהגלולות ואתחיל לקחת איקקלומין כמה זמן אחרי יש את הביוץ? והאם כדאי להשתמש בבדיקת ביוץ?

06/10/2008 | 22:15 | מאת: מיטל

היי חנית זה פשוט לא יאמן!!!!!אני סובלת בדיוק מאותה הבעיה שלך. וגם אני נימצאת עכשיו בצומת דרכים האם לטפל בבעיה שלי שאני לא מקבלת וסת באופן סדיר (אלא רק בעזרת דופסטון) או להרות כי אני מאוד רוצה להרות . אני בת 27 ויש לי ילד אחד אף פעם לא סבלתי משיבושים בוסת רק השנה בינואר זה התחיל לי היום אנחנו ב 6-10-08 ואני מתחילה היום דופטון ואחרי הוסת שאני מקווה שיהיה אני צריכה לקחת איקקלומין . צרי איתי קשר אני אשמח לדעת מה שלומך היום

06/10/2008 | 22:18 | מאת: מיטל

ם

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה