אוביטרל

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/05/2008 | 17:32 | מאת: ליטל

בנות יקרות, אני נמצאת בטיפול הזרעה ראשון ובתקווה גם אחרון. עד עכשיו זריקות הגונאל עברו בסדר, הרבה פחות נורא ממה שחשבתי, כי יש לי פחד זריקות די רציני.... בשבת אני אמורה להזריק אוביטרל. אני אשמח אם מישהי מכן תוכל להגיד עד כמה הזריקה מורגשת ביחס לגונאל וגם קצת על הפעולה שלו.... תודה ושיהיה אחלה סופ"ש, ליטל

22/05/2008 | 18:46 | מאת: דנה

הי ליטל, אל תדאגי, אם הסתדרת עם הגונאל אז יהיה גם בסדר גמור עם האוביטרל. זה בערך אותה הדקירה. האוביטרל נועד לתזמן את הביוץ כדי לעשות את ההזרעה בתזמון המתאים ביותר. שיהיה בהצלחה!, דנה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה