עובר ללא דופק

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

20/05/2008 | 14:40 | מאת: קרן אור

לאחר טיפול באיקקלומין נקלטתי להריון בדרך טבעית. כיום אני בשבוע ה8 להריון, אך לצערי לאחר מספר רב של בדיקות אולטרסאונד,שבוע אחר שבוע, נקבע ממס' רופאים שלעובר אין דופק וההריון לא תקין ובעקבות כך נתנו לי הפניה לביצוע הפלה. אני אובדת עצות הם ואיני יודעת מה לעשות?!...

שלום לך, ממס' הבדיקות שעשית וההפניה להפלה, נשמע שאין מקום לספק, וזה מאוד מצער.הריון בלתי תקין שכיח במידה מסויימת בקרב הריונות ראשונים ולעיתים גם מהווה דרך התמודדות של הגוף במקרה של עובר פגוע. בכל מקרה, גם אם מדובר במנגנון חיובי של הגוף לפלוט את העובר הפגוע, איבוד הריון והפלה הם מאורעות קשים הן ברמה הרגשית והן ברמה הפיזית. הצורך לוודא שוב ושוב את סיום ההריון והקושי להביא לסיומו המלא בהפלה הוא ברור וטבעי. עם זאת, מרגע שנקבע אי תקינותו של ההריון, חשוב לסיימו בהקדם. מצערת לשמוע ומאחלת ימים טובים יותר, קרן

20/05/2008 | 17:22 | מאת: יפעת

הי, לצערי, גם לי קרה ממש לאחרונה את אותו דבר. זו תחושה נוראית, ממש בלתי נקלט. בדיוק שחשבתי שהחלק הקשה של הטיפולים מאחורי, גיליתי שהקשה רק התחיל. הלוואי שהיה לי מילים מעודדות. הדבר היחידי שמשפר את התחושה הוא- להצליח שוב. מקווה ששתינו נמצא את עצמנו בקרוב שוב שם, והפעם מההתחלה ועד הסוף. יפעת

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה