תרופות פריון למסירה וקבלה - הכנסו בבקשה!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

16/05/2008 | 16:06 | מאת: משנה מזל היחידה

ברשותי רשימת מוסרות בכל רחבי הארץ של תרופות פריון עם תוקף ארוך של נשים שנכנסו להריון או החליפו פרוטוקול. התרופות נמסרות באהבה וללא תמורה כמובן למי שזקוקה לתרופת פריון מוזמנת לכתוב לי ואשמח לשדך אותה עם המוסרת. [email protected] במקביל ובלי קשר אם נשארו לכן תרופות פריון יש בנות שיישמחו לקבל אותן - כתבו לי תרופות שעומדות להיזרק בסוף החודש וגם מי שיש לה מרשם ועוד לא קנתה מוזמנת לקחת והשתמש עוד החודש- 5 אמפולות מנוגון <איזור חולון> 5/08 1 אובטריל 5/08 2 פרגניל 5/08 2 צטרוטייד 5/08 1 סינרל חדש וסגור 5/08

29/05/2008 | 13:32 | מאת: גלית

אשמח למסור את התרופות שנותרו ברשותי כגון,דקפפטיל,מנוגון,פרוברה,מיקרופירין

02/06/2008 | 13:57 | מאת: גלית

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה