תודה קרן, ספיר ומיכל

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

14/05/2008 | 18:22 | מאת: טליה

הי, כן הדרך לא קלה...אבל תמיכה מכן אכן מעודדת. הרבה דברים עוברים בראש בימים כאלו, המחשבות מתרוצצות וקשה להשתיקן. רק מחכה לפגישה עם הרופא. בנתיים הזמנתי חופשה בתורקיה ואני יוצאת עם שתי חברות לנקות את קצת את הראש. כל אחת צריכה למצוא את כוחה בתהליכים אלו, תודה לכן שאתן שואבות את כוחכן מעזרה לאחרות הזקקות לו. תודה טליה

15/05/2008 | 21:48 | מאת: מיכל

לפעמים אחרי שמנקים את הראש דברים מסתדרים, הרי לא סתם אומרים נפש בריאה גוף בריא , זה נכון, בניוחד שאנחנו עוברות כל כך הרבה מתחים, ובעצם חיות מפגישה לפגישה אצל הרופא... תהני כמה שאת רק יכולה ותחזרי עם כוחות מחודשים

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה