זריקת אוביטרול

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/05/2008 | 02:16 | מאת: מיכל

רציתי לדעת להיכן בגוף מזריקים את האוביטרול? ומדוע דווקא ביום ה-6 לווסת ?

12/05/2008 | 16:53 | מאת: רוני

הי מיכל, אני אל מתכוונת להלחיץ חס וחלילה, ברור לי שזהמלחיץ להיות בתוך כל אי הידיעה של הטיפול, אבל עד כמה שידוע לי, מתוך הנסיון שלי, את האוביטרל לא מזריקים ביום השישי לווסת בהכרח, אלא בהתאם לבדיקת הזקיקים, כשהזקיק קרוב מספיק לביוץ. כי תפקידו של האוביטרל הוא לתזמן את הביוץ לטווח שעות מסויים. את בטוחה לגבי היום השישי? בכל אופן, גם עם כל הנסיון האישי שלי, אני לא רופאה, ואם אמרו לך שזה מה שיש לעשות, יכול להיות שיש לרופא את הסיבות שלו... אבל עדיף לוודא. רוני

12/05/2008 | 21:15 | מאת: מיכל

טעיתי לגבי היום ה-6 עם תרופה אחרת, האוביטרול זה ע"פ מעקב זקיקים, אבל השאלה שלי היא לאיפה בגוף מזריקים אותה אשמח לתגובה מהירה כי הבנתי שזה בטבור וזה מלחיץ אותי קצת...

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה