מאוד מבקשת התייחסות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/05/2008 | 15:56 | מאת: מרינה

אני בלחץ היסטרי לקראת פרוצדורה שאני אמורה לעבור. מדובר בהוצאת ביצית על בסיס טבעי בקליניקה. הרופא טוען שמדובר בפרוצדורה פשוטה וקצרה בדרך כלל!!! אבל הדקירה שתהיה על קליפת הנרתיק תכאב. הייתי מאוד לחוצה ולא שאלתי פרטים נוספים ומאז אני מאוד לחוצה. מה הכוונה לכיפת הנרתיק ? (התביישתי לשאול איפה דוקרים), לא יהיה דימום,כמה כואב ואם "הבדרך כלל קצרה" ימשך יותר ? . אנא בבקשה עיזרו לי.

11/05/2008 | 20:53 | מאת: חגית

הי מרינה, אני לא עברתי את הפרוצדורה הזו, אבל הבנתי מחברה שהכאב בפרוצדורה הזו נסבל. בכל מקרה, אולי יש בזה משהו אפילו עדיף על שבועות של זריקות הורמונאליות ושאיבת ביציות בהרדמה מלאה. בהצלחה! חגית

11/05/2008 | 21:15 | מאת: מרינה

תודה על התייחסותך המרגיעה. אני לחוצה מעצם אי הידיעה איך בדיוק זה מתבצע ,איפה כיפת הנרתיק (סליחה,ממש מתביישת על הבורות) ואם עשוי להיות דימום במהלכה. מדובר בקליניקה פרטית וזה מפחיד אם חלילה קורה משהו. האמת, הרופא שלי די קריר וענייני ולא טורח להסביר כלל ואולי גם זה גורם לחששות מיותרים. בכל מקרה חגית,המון תודה.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה