כדור פרוגינובה- דחוף...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/05/2008 | 14:53 | מאת: מיכל

אני מתחילה טיפול הורמונאלי לפני הזרעה, הרןפא אמר לי לקחת ביום החמישי לווסת איקקלומין 5 ימים + ביום ה-6 לווסת לקחת פרוגינובה וזריקת אוביטרול לאחר מעקב זקיקים שקניתי את הפרוגינובה הרוקח היה מופתע ואמר לי שאלו גלולות למניעת הריון ושהוא לא שמע שנותנים אותן יחד עם האיקקלומין.. האם אפשר לתת לי הסבר קצר על הפרוגינובה והאם הטיפול ההורמנאלי נכון וידוע?? קצת בלחץ כי אני כבר צריכה להתחיל לשתות אותם

מיכל שלום, פרוגינובה מיועדת לתמיכה ברירית הרחם, שאמורה להתעבות בהדרגה לקראת הביוץ. במידה ותהיה הפריה, הביצית המופרית אמורה להגיע מהחצוצרה לרחם ולהשתרש שם. רירית שאינה עבה מספיק יכולה לפגוע בסיכויי ההשתרשות, ולכן עיבוייה, הן באופן טבעי והן באופן מלאכותי, חשוב. מקווה שסיפקתי מענה לחלק מאי הבהירות, בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה