איך מתמודדים ..............

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/12/2022 | 21:23 | מאת: י

איך מתמודדים עם החזרות שלא נקלטות? ויותר איך מתמודדים עם הדיכדוך של הבעל בגלל אי הצלחה?

כותבת יקרה, באופן טבעי מאוד, החזרה שלא נקלטה מעוררת תחושה של אכזבה ותסכול וכמובן שתחושות אלה עשויות להתגבר מול אירועים חוזרים שכאלה. ועם זאת , חשוב לזכור גם שכל טיפול חדש הוא גם פתח לתקווה. לעיתים הנטיה הטבעית היא "להשאב" לטיפולים, בשל המטרה המרכזית של השגת הריון. לצד זאת, נראה שדווקא השמירה על השגרה ועל פעילויות אחרות שמסבות הנאה ועניין, היא חשובה מעין כמותה. זאת, הן עבור האישה והן עבור בן הזוג. לכל אחד דרך התמודדות משלו. חשוב גם לקיים שיח בנושא עם בן הזוג אשר מחד ייתן מקום לתחושות שלו ובמקביל יתן מקום גם לתחושות שלך ולאופן שבו התחושות שלו משפיעות גם עליך. בהצלחה וחג חנוכה שמח, קרן

17/04/2023 | 11:33 | מאת: ר

אגב מניסיון אני גם בפעם הראשונה שניסינו חשבתי שרק אני מתמודדת שתדברי על זה דוגרי אם בעלך תגלי דברים שלא חלמת, למשל אני גיליתי שהוא לחוץ לא פחות ממני שאח שלו יעקוף אותו(שהתחתן אחרינו

17/04/2023 | 11:37 | מאת: י

ואגב לפעמי הדרכי התמודדות זה גם להתבוסס במסכנות וזה בסדר למל אני שנתים אחרי החתונה אחרי שנה של טפיולים מתישים, אח שלי עשה ברית ועדכנתי שאני לא מגיע, כולם התעצבנו שזה לא לענין אבל זה לא עינין אותי נסעתי לאיזה 'טיול/פגישה' ולא עניתי לטלפונים, ותאמת זה עשה לי טוב, כי נכון שיותר ריחמו עלי כי זה בלט יותר מאשר שהייתי מציגה ומגיעה, אבל כביכול טמנתי תראש בחול וזה מה שהיה נכון לי שאותו רגע ,לא לראות את כל אלו שכן הולך להם..

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה