לקראת טיפול IVF שני

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/05/2008 | 18:12 | מאת: שרית

אני מתלבטת..מתחילה IVF שני בעוד כחודשיים.בטיפול הראשון ילדתי את תמר,בת 4 החודשים. כרגע..ממתינה..אבל חשבתי לעצמי.האם כדאי לנסות IUI בזמן הזה? מה דעתכן?

10/05/2008 | 11:12 | מאת: גלית

הי שרית, קודם כל, מזל טוב! ילדת ממש לא מזמן... לגבי שאלתך, אם הקצבת לעצמך להתחיל עוד חודשיים בטיפול, ולא משנה איזה, אם הייתי במקומך, הייתי מאפשרת לעצמי להנות מהזמן הזה ולהיות באופן מלא ושלם עם התינוקת שהבאתי לעולם. כפי שאת יודעת, להתחיל טיפול תמיד כרוך בעומס ריגשי כלשהו ומחיובות לטיפול מבחינה רפואית. גם אם מדובר בהזרעה. מה שכן, תמיד קיים הסיכוי גם להיכנס להריון בצורה טבעית וספונטנית, במיוחד כשלא מתכננים! מקווה שהסיבוב השני יהיה קצר כמו הראשון, גלית

10/05/2008 | 20:16 | מאת: שית

אצלי בכל אופן..כי אני רווקה דתיה..נכנסתי להריון בטיפולים וכך גם יהיה הלאה.. לגבי הריון טבעי לאחר טיפולים.אפשרי בהחלט.אני יודעת זאת מידיעה.בת דודה שלי הרתה טבעי אחרי שנולד לה ילד (בן שנה כרגע)לחר IVF.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה