שוב הזרעות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

06/05/2008 | 03:14 | מאת: מיכל

קודם תודה על ההיענות המהירה, רציתי לשאול כמה זמן אורך טיפול הזרעה בערך זה תלוי בביוץ? ואם אין ביוץ גם עם טיפולהורמונלי מה עושים אז?

מיכל שלום, טיפול הזרעה, כמו כל נסיון להרות, תלוי ונעשה סביב מועד הביוץ. ההזרעה עצמה היא פעולה קצרה של מס' דקות בודדות, ובמהלכה מוחדר הזרע אל חלל הרחם, באמצעות צינורית דקה.התהליך אינו מורגש יותר מבדיקה גניקולוגית רגילה. לפני ההזרעה יש לפנות למעבדה עם דגימת הזרע על מנת שהזרע יעבור תהליך של השבחה, לפני הכנסתו לחלל הרחם. ישנן דרכים שונות שמטרתן ליצור ביוץ, החל מכדורי איקוקלומין ועד טיפול הורמונאלי בזריקות מסוגים שונים. במידה והטיפול שהוצע אינו אפקטיבי, יש למצוא את אופן הטיפול היעיל ביותר, במקרה המדובר. אל תהססי לפנות במקרה של שאלות נוספות, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה