הריון שני לא הולך קל

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/06/2016 | 22:40 | מאת: מיה

שלום רב אני ובעלי ביני 32 ו-35 מנסים להרות בפעם שניה לאחר 7 שנים. בפעם הראשונה נכנסתי באותו חודש שהפסקתי את הגלולות והפעם משהו לא בסדר. אני כבר החל מחודש דצמבר לא לוקחת גלולות, מחשבת ביוץ ועדין זה לא עובד. מחזר שלי סדיר של 27 יום. האם יכול תוך 7 שנים לקרות איזשהי שינוי דרסטי במצב הפוריות? האם עלינו כבר להתחיל לפנות לבדיקות או שעדיין זה מוקדם? תודה

שלום מיה, ממליצה לך להפנות את השאלה גם לפורום רפואי. בכל מקרה תמיד ניתן לפנות לרופא על מנת להעלות שם את שאלותיך ולהתייעץ באשר לצורך, אם קיים, לבדיקות נוספות. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה