להחליף רופא?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

28/07/2015 | 11:42 | מאת: מאיה

שלום כבר שנתיים בטיפולים אצל פרופ עמי עמית 3 שאיבות 4 החזרות ואין התקדמות. האם אתן ממליצות להחליף רופא? אם כן למי? יש המלצות? איזור השרון תודה

מאיה שלום, העובדה שטרם השגת את התוצאה היא מתסכלת אך אינה מעידה בהכרח על הצורך להחליף רופא. השאלה שהעלית תלויה גם בהרגשתך עמו ובכימיה הכללית, שלעיתים לא פחות חשובה מגורמים אחרים. למשל, עד כמה ניתן להעלות שאלות, חששות ותהיות ולקבל מענה. כמובן שתחושת המקצועיות הנה חשובה גם. מאחלת לך בהצלחה רבה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה