קשה!

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/06/2015 | 19:13 | מאת: דנה

שלום, כבר קרוב לשנה בטיפולים... בהתחלה הייתי אופטימית אבל עם הזמן קשה יותר ויותר. החברים מנסים לעזור ולעודד אבל מרגישה שהכל רק מרגיז אותי וגם ההריונות מסביב לא עוזרים... מה עושים? איך חוזרים להיות אופטימיים? אני מפחדת שזה גם לא טוב לטיפולים.. דנה

דנה שלום, ככל שהטיפולים אורכים יותר זמן, סביר שהם מכניסים יותר מתחים ורמת התסכול עולה...נשמע שאת מוקפת בסביבה שמנסה לתמוך ולא תמיד מצליחה להגיד את המילה שתרגיש לך נכונה. נסי למצוא את האיזון שמתאים לך בין הישענות ותמיכה ובין לקיחת צעד אחורה כשמרגישה שזקוקה לזמן לעצמך וחחווה את התמיכה יותר כמרגיזה מאשר תורמת. על פי מידת הצורך, תוכלי גם לפנות לאיש מקצוע רגשי ביחידה שבה את מטופלת כדי לקבל ליווי מתאים לתהליך ולהצטייד בכלי התמודדות נוספים. בהצלחה! קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה