יעוץ וליווי פסיכולוגי/רגשי בזמן הפריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

19/07/2018 | 12:40 | מאת: מ.ר.

שלום רב, לאן ניתן לפנות על מנת לקבל יעוץ פסיכולוגי/תמיכה רגשית בזמן הפריות? אני עוברת מזה כ8 שנים אינספור טיפולים וניתוחים קשים, מצבי הנפשי ירוד ובעיית הפריון משליכה על כל תחום בחיים שלי, זוגיות, פרנסה, בריאות פיזית ונפשית. בעלי כבר לא מסוגל לתת לי את התמיכה וההבנה שאני זקוקה להם. אודה באם תוכלו להפנות אותי לגורם המתאים שיעניק עזרה ותמיכה. בברכה.

שלום, המחשבה שלך לפנות לערוץ של תמיכה רגשית נשמעת מאד נכונה וחשובה, לאור כל שתארת. ממליצה לך לנסות לברר על טיפול רגשי בתוך היחידה שבה את עוברת את טיפולי הפוריות. מעבר לכך תמיד ניתן לחפש טיפול פרטי או ציבורי בהתאם לאזור הגיאוגרפי שבו את מתגוררת. למשל, במסגרת בתי חולים במרכז: מרפאת בריאות הנפש של האישה באיכילוב ומרפאת חווה בתל השומר שמלוות נשים במצבים אלה. גם באינטרנט תוכלי למצוא קישורים למטפלים בתחום טיפולי הפוריות. טיפול יכול להיות גם פרטני וגם קבוצתי ( קבוצת תמיכה). מוזמנת לפנות לגבי כל שאלה נוספת שתעלה. סופ"ש נעים ושבת שלום, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה