שק הריון ריק שבוע 6.6

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/07/2018 | 21:50 | מאת: מיכל

שלום. בת 42ללא ילדים.הריון ספונטני אחרי תקופה ארוכה של כשלונות.וסת אחרונה ב18/5/18.ביוץ מוקדם בדרך כלל.ובמחזור האחרון קיימתי יחסי מין עד ליום האחד עשר.היום בוצע אולטרסאונד שני וכמו בראשון לפני שבוע נצפה רק שק הריון ריק ללא חלבון עוברי .בטא מהיום:3649 היש סיכוי להריון תקין?בדרך כלל עד איזה שבוע מחכים לפני שמחליטים על הפסקת הריון..?אציין שלא סובלת מכאבים או דימומים למעט הכתמות מדי פעם. אשמח למענה תודה

מיכל שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנות לפורום מקצועי רלוונטי. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה