הסכם בין בני זוג שאינם נשואים לפני הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/03/2015 | 06:58 | מאת: ענת

הי, רציתי לברר מה בדיוק צריך להיות בטופס שהתבקשתי לחתום יחד עם בן זוגי לפני הזרעה כיוון שאנחנו לא נשואים ואנחנו צריכים לחתום על הסכם הורות. האם זה חייב להיות חתום ע"י עורך דין? מה הסעיפים והאם יש טופס סטנדרטי מוכן? אשמח לייעוץ בנושא. תודה.

ענת שלום, הפורום הנוכחי עוסק בתמיכה רגשית ולכן לצערי לא אוכל לתת לך מענה במסגרת זו. ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי/משפטי הקשור בטיפולי פוריות. שבוע טוב ובהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה