טיפול אישי או קבוצתי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

10/03/2015 | 19:34 | מאת: נועה

אני נמצאת בטיפולים כבר שנתיים ומתחילה להתעייף. מתלבטת בין טיפול אישי לקבוצתי. מה עדיף ומה יעיל יותר?

נועה שלום, פניה לטיפול יכולה להקל ולסייע בהתמודדות עם הטיפולים ובתחושות השונות שהם עוררים, ביניהן תחושות העייפות והשחיקה שהזכרת. ההחלטה לגבי סוג הטיפול היא אינדיבידואלית ויכולה להשתנות בין נשים. האם בעבר התנסית בטיפול פרטני או בקבוצת תמיכה? שני הטיפולים יכולים להיות יעילים אך הבחירה בהם תלויה יותר בצרכים שלך. למשל, עד כמה חשוב או נכון לך לשמוע נשים אחרות המתמודדות עם קשיים דומים (או שונים) וגם להיחשף בפני קבוצה. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה