לא הושג הריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

30/04/2008 | 15:51 | מאת: עינבל

אנחנו בני 29 שמנסים מזה כשנה להרות. לאחר כ8 חודשים התגלתה רמת פרולקטין גבוהה אצלי ולאחר טיפול בכדורים ירדה הרמה. מאז אנחנו מקיימים יחסי מין מתוזמנים לפי בדיקות הביוץ הביתיות אבל עדיין לא הושג הריון. אני מתוסכלת מזה ולא יודעת מה עליי לעשות. בעלי לא עשה בדיקות ומפחדים לעשות.

עינבל שלום, גם כאשר שני בני הזוג אינם סובלים מכל ליקוי פריון, הנסיונות להרות עשויים לקחת זמן. טבעי וכמעט בלתי נמנע שככל שהנסיונות מתפרשים על יותר זמן, החששות ותחושת הלחץ גוברים, ואלה לכשעצמם עשויים לשבש את סדירות הגוף. מדבריך עולה כי אחת הסיבות האפשריות לכך שלא נקלטת קשורה לרמת הפרולקטין, שכעת אוזנה. לגבי איכות הזרע, לאחר פרק זמן מסוים של ניסיון, נהוג לבדוק את תקינות הזרע. בדיקה מסוג זה יכולה לשלול גורם רפואי המעכב את הכניסה להריון (וכך ניתן להמשיך בניסיונות רגועים יותר) או להצביע על גורם קושי, ובהתאם לכך להציע טיפול (ובכך לקדם את הנושא באופן יעיל יותר). בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה