ייעוץ

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/06/2014 | 05:26 | מאת: לו

שלום, הייתי בקשר עם בחור גדול ממני בשנתיים .. נפרדנו פתאום ואחר כך חזרנו להיות ידידים אבל אנחנו יוצאים ביחד ומתנשקים . אני ממש אוהבת אותו אבל הוא לא רוצה שנהיה בקשר בגלל שהוא רוצה ללמוד ולבנות את עצמו. אני מוכנה לחכות לו כי אני ממש אוהבת אותו .. כל הזמן אני מתפללת שנתחתן בעתיד אני רוצה לדעת מה יהיה בסוף האם יש סכוי שנהיה ביחד בעתיד? האם הוא אוהב אותי ומסתיר ? תאריך הלידה שלי הוא 19.3.1995 ותאריך הלידה שלו 12.12.1993 תודה לך בהקדם אני ממש זקוקה לעזרה .

שלום, לא ניתן לייעץ לך במסגרת הפורום הנוכחי, שעוסק בתחום הפוריות. ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום שעוסק ביחסים זוגיים. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה