המחזור שלי מאחר

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

06/06/2014 | 00:53 | מאת: טלי

היי. יש לי בעיה אנטומית בה השחלות שלי לא ממש מחוברות לרחם שלי. הרופא אמר שהטיפול במצב כזה הוא הפרייה חוץ גופית, אך לפני זה הוא רוצה לנסות שיטות אחרות. אז כבר חודשיים שלקחתי זריקה בודדת לעידוד ביוץ וחודש אחרון גם לקחתי כדורי הורמונים. לא האמנתי בכלל בטיפול הזה.. עכשיו המחזור שלי מאחר כבר יומיים / שלושה ואני לא מרגישה כלום, לא כאבי מחזור מצד אחד ולא תשיששות, עייפות, הקראות וכד.. אז מה דעתכן? האם לעשות כבר בדיקת הריון? לא בא לי להתאכזב.. אבל כל כך בא לי לא לעבור עוד טיפולים..

שלום ובהמשך לפנייתך, ממליצה לך לפנות לפורום שנותן מענה רפואי. בהצלחה! קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה