טיפולי הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

01/06/2014 | 16:57 | מאת: חגית

הי, עוברת טיפולי הזרעה, בינתים ללא הצלחה. הרופא הציע שנעבור ל ivf. לאחרונה אני ממש עצבנית ועצובה מכל הנושא ובעלי הציע שאולי נפנה ליעוץ. איך אפשר לדעת אם נכון יותר לפנות ליעוץ זוגי פרטי?

חגית שלום, מניחה שהתכוונת בשאלתך האם כדאי לפנות ליעוץ פרטני (אישי) או זוגי. במידה ולא הבנתי את כוונתך, את מוזמנת לכתוב שוב. אין לכך תשובה אחת ונכונה והדבר תלוי בצורך שלך ושל בן זוגך. נשמע שבן זוגך ער ורגיש לדברים שאת עוברת ומנסה לעזור. ליווי מצד גורם מקצועי יכול לסייע בהתמודדות הרגשית עם הטיפולים. ניתן גם לפנות ליעוץ, להביא לשם את ההתלבטות ולקבל שם החלטה משותפת, שיכולה גם להשתנות בהמשך. בהצלחה רבה, קרן

30/09/2014 | 16:15 | מאת: חנה

שלום חברה יקרה, אני תמיד חושבת שעדיף מטפל ששומע כל צד בנפרד ואז יוזם פגישה ביחד לחיבור הדברים והצגתם בצורה הדדית ומכבדת, אם את רוצה יש לי מישהי מעולה, תיצרי איתי קשר במייל ואעביר לך. שתהיה שנה טובה, ולא תצטרכו כלום.....

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה