חברה עוברת טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/03/2014 | 16:16 | מאת: ליאת

שלום חברה שלי עוברת טיפולי פוריות כבר במשך שנתיים. אני יודעת שקשה לה ורוצה לעזור לה אבל לפעמים מרגישה שהשאלות וההתעניינות רק מפריעות ומרגיזות ואז נמנעת. מצד שני לא רוצה שתחשוב שלא אכפת לי והקשר אתה מאוד חשוב לי. איך ניתן לעזור? תודה

הי ליאת, ניתן לראות מעצם השאלה שאת רגישה לחברה שלך ולצרכיה. כנראה שאין דרך אחת יחידה ונכונה לתמיכה ועזרה. התמיכה שכל אחת צריכה משתנה מאישה לאישה ולעיתים אף משתנה בתקופות שונות אצל אותה אישה. כך למשל וכמו שאולי עלה ממה שכתבת, בעבר התעניינות ושאלות על הטיפולים נחוו ע"י חברתך כנעימות. לעומת זאת, אותה ההתעניינות בתקופה אחרת יכולה להיחוות כמציפה או מעיקה. ניתן להעביר לחברתך את המסר שאת כאן עבורה כשתרצה לשתף או לדבר על הנושא ומכבדת גם את הצורך להימנע מדיבור או שאלות. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה