ילדים פריון רפואה שלווה שקט נפשי רגיעה חיים טובים ושמחת חיים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/08/2017 | 17:15 | מאת: פריון

שלום לכם אני נשואה 7 שנים עדין אין לי ילדים אצלי הכול בסדר אצל הבעל המבנה של הזרע התנועיות המהירות לא תקין אבל הוא עשה צילום באשכים יצא תקין יש משהו כדורים לשפר את זה עשיתי 3 פעמים הזרעות לא נקלטתי מחכה להודעה שמי אושרת מנתניה תודה קשה לי לעבור את כול הטיפולים הקשים וגם אין לנו שלום בית

אושרת שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנות לפורום מתאים. טיפולי פוריות, הזרעה והפריה חוץ גופית, יכולים לתת מענה גם כשיש בעיה באיכות הזרע ( בתלוי כמובן בחומר הבעיה). במישור הרגשי, תקופת הטיפולים מעוררת באופן די שכיח מתחים אישיים ולפעמים גם זוגיים. ניתן לפנות גם לליווי מקצועי רגשי שיסייע בהתמודדות עם הטיפולים והאתגרים שהם מזמנים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה