לחוצה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/11/2013 | 18:30 | מאת: מנסה33

בני 33 מחר עוברים הזרעה 3 ההזרעה הזו ללא הורמונים אני ממש במתח 2 הזרעות אחרונות לא צלחו וקיבלתי מחזור כעבור 12 יום מההזרעה הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות לא פשוט כל כך רוצה תשובה חיוביות כולם אומרים לי לא לחשוב על זה ולהיות רגועה אני עושה גם דיקור אני מנסה להיות רגועה ולא לחשוב על זה אבל אם הפעם אין הצלחה אני עוברת להפריות מעט פוחדת.

שלום, אכן לא פשוט. כשנאמר לנו- "לא לחשוב על זה ולהיות רגועים" זה בד"כ לא משיג את המטרה, גם אם מאחורי המשפט כוונות חיוביות והגיון רב. טבעי ולגיטימי לחשוב על ההמשך ולחוש חשש ומתח מול טיפול שאינו מוכר. עם זאת, חשוב שתמצאי את הדרך שלך "להרגע" ולשלב את הטיפול בחיים שלך תוך שמירה רבה ככל האפשר על שגרת החיים ועל פעילויות שמסבות לך עניין/הנאה. בהצלחה רבה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה