הריון שני

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

31/10/2013 | 12:48 | מאת: רותם

חייבת את עזרתכם... אני מנסה כבר 4 חודשים להכנס להריון שני והמחזור הגיע קבוע כל 33-34 יום משמע ביוץ ביום ה 19-20... היום אני ביום ה 26 וקיבלתי ... בא לי לבכות ... מה קשור פתאום ??? התחלתי לקיים יחסים יום כן יום לא החל מהיום ה 13 למחזור עד ה 22 לכיסוי ועכשיו מסתבר שזה היה לשוא כי כנראה בייצתי ביום ה 12... מה שמוזר בכל העניין שהתחלתי לבדוק ביוץ בערכה מהיום ה 11 והיא הראתה שלילי ( ואם בייצתי למחרת לא הייתה אמורה לצאת חיובי ?? ) וביום ה 20 הקו ממש התחזק והרגשתי אפילו כאב ככה שהנחתי שהכול הולך לפי הספר... אשמח לעזרתכם מה אפשרי לעשות על מנת לא לפספס עוד חודש ???

הי רותם, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן אם את מחפשת מענה מסוג זה ממליצה לך להפנות את השאלה שפורום הרפואי. בכל אופן גם כאשר כל הפרמטרים "תקינים" לעיתים ואפילו לרוב ידרשו מס חודשים על מנת להרות ...לעיתים ההמתנה מעוררת מתח ציפיה ותסכול. אלה כמובן טבעיים וליגיטימים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה