למשהי בטיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

שלום לך נשמע שאת עוברת תקופה לא פשוטה. ההתמודדות עם אבחנה של קשי פוריות מצריכה זמן עיכול ולכך מתווסף קושי בשל העובדה שחווית אובדו הריון לאחרונה.... מדובר באובדו כואב אך כפי שכתבת העובדה שהרית מצביעה גם על משהו חיובי. קשיי הפוריות הם העיה זוגית גם כאשר המקור הרפטאי לקושי נמצא אצל אחד מבני הזוג ובכח מקרה תהיה האישה זו שתעבור את הטיפולים וזה יכול לעורר טעינות ומתח. התחושות שאת מתארת טבעיות וליגיטימיות ויש צורך למצוא דרך לתקשר אותן ולשתף את בן זוגך כמו גם לשמוע ממנו את תחושותיו וכך כל אחד מכם ישאר פחות לבד עם קשייו. פניה לליוי אישי זוגי או קבוצתי יכולה מאוד להקל על התהליך. אל תהססי לפנות שוב בכל צורך, קרן

11/08/2013 | 18:07 | מאת: מישהי בטיפולים

אני יודעת שקשה לו בגלל סבלי, אבל החיים שלנו והבית שלנו לא ייהרס בגלל הבעיה הזו, אני מאמינה שזו בעיה זמנית שהכל יפתר , קצת סבלנות וכוח, אנסה שנית בטיפולים מי יודע אולי יתמזל מזלי . תודה

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה