טיפול לבד או ביחד

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/07/2013 | 21:02 | מאת: דנה

שלום כבר הרבה זמן בטיפולים וקשה לי מכל הבחינות אישית זוגית ועם החברים לאחרונה חשבתי לפנות לטיפול אבל לא יודעת האם נכון יותר ללכת לבד או עם בעלי יש משהו נכון יותר

הי דנה, פניה ליעוץ/ליווי מקצועי בהחלט יכולה להקל ולסייע בהתמודדות עם הטיפולים. אין לשאלה ששאלת תשובה "נכונה", הצורך לפנות לטיפול אישי או זוגי משתנה בהתאם לצרכים של כל אישה ו/או זוג. ממליצה לך כצעד ראשון להעלות את הנושא עם בן הזוג ולדון ביחד האם נכון יהיה יותר עבורכם לפנות ביחד כזוג. משם יהיה קל יותר להתקדם. הבירור לגבי כך יכול להיעשות גם בפגישה עצמה עם או בלי בן הזוג. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה