פעם ראשונה - עצה בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

29/04/2008 | 09:29 | מאת: שרה

שלום, אנחנו לפני שאיבה והחזרה בפעם הראשונה. אני לא יודעת למה לצפות ורוצה לשאול האם הגיוני לתכנן סופשבוע בצפון מיד לאחר ההחזרה? (ההחזרה אמורה להיות שלישי רביעי ואנחנו רוצים לסוע ליום העצמאות). מה דעתכן?

29/04/2008 | 14:59 | מאת: מירה

שרה. אני עברתי את השאיבה ולאחר מכן היו לי קצת כאבים, נראה לי שאם את רוצה להתפנק בצימר זה נחמד, אך תצאי מנקודת הנחה שאולי הדבר היחיד שיבוא לך זה לשכב במיטה ולא לעשות כלום. זה נורא אישי וכל אשה חובה את השאיבה בצורה שונה.

שרה שלום, התגובה של כל אישה לאחר החזרה היא אינדיבידואלית ועשויה להשתנות בין אישה לאישה. עם זאת, באופן ככלי, יציאה לחופשה לאחר החזרה אינה יכולה להזיק ואף יכול להועיל (הכוונה לחופשה במובן המנוחתי של העניין) . לאחר ההחזרה, מלבד טיפול תומך שהוראותיו ימסרו לך ע"י הרופא (כמו נרות וכו'), נשאר רק להמתין כשבועיים לתשובה. דווקא ההתרחקות והשהות באוירת חופש יכולה להשרות אווירה רגועה ונינוחה יותר. לגבי מועד ההחזרה, יש לקחת בחשבון תזוזות אפשריות בתכנונו, בהתאם לשלב שבו רוצים להחזיר את העוברים. כמו-כן, ישנן נשים אצלהן מתפתחת תגובה של גירוי יתר להורמונים ואז ההמלצה היא למנוחה ושתייה מרובה, אך אין כל הכרח שתגובה שכזו תתפתח בהכרח. איחולי הצלחה לנסיון ראשון ואחרון, חופשה מהנה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה