הציפייה הזאת כל חודש מחדש, כן יגיע המחזור לא יגיע

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/03/2013 | 15:07 | מאת: שרי

בכל חודש כשמתקרב המועד של המחזור החודשי אני במתח האם זה תפס או לא האם התערבתי או לא האם השבוע אקבל מחזור או לא האם ההתכווציות בבטן הן סימן שהנה שוב המחזור הגיע האם שוב אדמם מגיע לא מגיע ושאת מקבלת את המחזור בעבודה את אפילו לא יכולה לבכות בשקט את צריכה להמשיך ולהעמיד פנים שהכל כרגיל הנה שוב המחזור הארור הגיע וכבר חשבתי לעזוב את העבודה אולי המתח בעבודה לא נותן לי להיכנס להריון למרות שאני כבר אדישה למה שקורה בעבודה ולא לוקחת ללב אבל גם כאשר לקחנו חופשה של שבועיים זה לא עזר כבר שנה אני בחישובים של ימים, טבלאות, ימי ביוץ כל חודש סופרת את הימים והנה הוא שוב מתעקש להגיע המחזור מוזר,שדווקא כשלא רציתי הריון זה קרה מפעם אחת של פנצ'ר אבל זה לא התאים, הייתי צעירה מדי ורציתי ללמוד ולעשות משהו עם עצמי. והיום שאני כל כך מתכווננת ומשתדלת ועושה מאמצים להצליח ועוקבת אחר הביוץ לא קורה כלום איזה מן עולם מוזר זה ? המתח הזה של כן יגיע מחזור לא יגיע מחזור ממש מעצבן אותי אני מנסה לא לחשוב על זה, מנסה לשכוח, מנסה להסיח את דעתי, להיות עסוקה בפעילויות, לחשוב חיובי, להירגע, לשמוע מוסיקה אהובה ובכל זאת זה שם כל הזמן.

17/04/2013 | 22:36 | מאת: שושה

בהחלט צודקת אני גם שרוייה באותו המצב זה לא נותן לנו שקט נפשי לא ניתן להתרכז בכלום, ובכלל מי מסוגל לראות תינוק מרוב יאוש!

26/05/2013 | 23:09 | מאת: רינת

היי קראתי את ההודעה שלך וכלכך הזדהיתי שזה מפחיד אני גם מנסה להיכנס להריון שנה בערך עם בעלי ללא הצלחה לפני כ8 שנים כן הצלחתי להביא ילד מתוך פנצר כשבכלל לא רציתי ועכשיו כל חודש מחדש אני מתאכזבת:(

16/04/2023 | 21:58 | מאת: רא

אני עשיתי 4 טיפולים ועכשיו לפני פסח בעלי רצה להפסיק, גמר אותנו להחביא את הזריקות שאני רצה כל בוקר בעינים טרוטות לאולטרה וב דם וכמובן נזהרת לא לרוץ מידי כי אולי.. הלואי..חחח אוףףףףףףףףףףףףףףףףף כנראה עכשיו אחרי פסח אני יחזור לטיפלים אוףף הכי מעצבן לראות את אלו שטס להם ילד כל שנה שאוטוסטרדה שהם אפילו מעיזות לומר שהם גמורות והם בכלל לא מעריכות ורוצות את זה.......

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה