שחזור לאחר כריתת צינור הזרע.

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/02/2013 | 00:44 | מאת: יעל

שלום.יש לי שאלה לגבי שחזור של צינור זרע.בן זוגי עבר ניתוח ואסקוטומיה לפני 12 שנה,הוא היה בטוח שלא רוצה יותר ילדים אבל התגרש ואז הכרנו ועכשיו אנחנו חושבים על ילד... האם ניתן לשחזר את הצינור הזרע החתוך?איזה עוד אפשרויות יש?האם יש עדיין זרע בביצים?האם ניתן לעשות הפריית מבחנה?

יעל שלום, ממליצה לך לפנות לפורום רפואי עם השאלה. ניתן לחפש מידע בנושא כריתת צינור זרע ומשם לעיתים יש הפניות לפורומים רלוונטים (כך זה למשל באתר דוקטורס). בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה